Тайните подземия на България – М. Миланов (1)

„Тайните подземия на България” е една необикновена книга на писателя Милан Миланов, в която езотериката, фантастиката и науката се преплитат, за да разкрият тайни, вълнуващи човечеството от векове. В света няма друга книга, в която да са публикувани оригинални карти за местонахождения на скрити съкровища. В тази книга ги има – преснимани от истински кожени карти с точните описания и чертежи.

В третата част на книгата си писателят продължава да ни поднася разкритие след разкритие и дава нов прочит на историята. Знаете ли, че библейският Египет, това са земите на древна България? Че гробът на Мойсей и скрижалите му са пак тук, в България? Има ли оцелели книги от изгорялата Александрийска библиотека и къде се намират те? Мумията, която смятаме, че е на фараон Тутанкамон, принадлежи на друг египтянин. Авторът съобщава, че и днес съществуват подземни градове на лемурийци и атланти. Посочва ни Хан Омуртаг като строител на космични съоръжения. Разкрива ни загадките на житните кръгове -истински ли са, кой ги изработва и какво представляват. Посетили ли са американците Луната и имали ли са срещи с извънземни. Истината за катастрофата на НЛО в базата Розуел. Защо потъна руската подводница „Курск”. Съобщава ни, че американци и руснаци поддържат от дълги години връзки с извънземни цивилизации. Знаем ли кой се крие под псевдонима Уилям Шекспир?

Описва тайни подземия и на територията на Русия. Посочва къде са изчезналите съкровища на тамплиерите и златният орел, какво има под черквата Рослин в Шотландия. Състояла ли се е в действителност войната между гърци и троянци? Поднася още подробности за първите четири клонинги от лабораториите на Атлантида; за подземията на островите Св. Анастасия, Св. Иван, Св. Кирик и Св. Тома, за Созопол и Варна, за тепетата на Пловдив.
———————————————————————-
– Учените вечно спорят кои са траките и кои българите. Нима това не е един и същ народ?

– Траки и българи – това е един и същ народ. Останалите на нашите земи траки продължават да развиват на местно ниво получените знания от атлантите. Заминалите траки, наречени вече българи, започват да изпълняват възложената им мисия по усъвършенстване и повдигане на интелектуалното ниво на народите. И не само това, те изпълняват и друга, по-важна мисия – възстановяване и подобряване на заложеното от Първоизточника на сътворението в ДНК клетката. Разселените българи са имали да изпълняват мисии в различни части на света, а не само в Кавказ и Памир…

– Има сведения, че българите са били по четирите краища на света И в Тибет…

– Били са. Един клон от българите е достигнал Тибет и е допуснат до подземията на Генната банка. От там висшите посветени на българите са взели дадения им генетичен подобрител, с който да се възроди загубената мъдрост, интелект и духовност на цивилизацията. Получили са и инструкции как и къде да бъдат предадени генетичните подобрители.
Българите притежават 2 генетични кода – на атлантите и лемурийците. При осъществен контакт с по-светлите племена на славяните, им предават лемурийските кодове. Така траки, славяни и прабългари се сливат на територията на днешна България. Това е причина българите да носят усъвършенствания слят ген на лемурийците и атлантите.
Съществата от Плеядите, Сириус и други планети създават под земята своите центрове, лаборатории и градове заради изключителните стойности, които има земното ядро. С помощта на извънземни технологии тези стойности се смесват с други енергийни мощности и се използват за различните нужди на планетите от Галактиката. За съжаление и аз нямам понятие какво представляват. Засега не се дават повече подробности. Трябва да се отбележи, че Земята се намира на специално място в Галактиката и има директна връзка с Висшата информационна банка.

– Къде се намира тази Висша информационна банка?
– В Окото на Дракона. Това е Акаша. Затова всяка цивилизация се стреми да получи достъп до Земята. Пребивавайки тук, на Земята, инопланетяните спестяват време за изграждането и поддръжката на космически информационни центрове, които да служат за връзка с банката. Но често в такива центрове се получават енергийни трусове и се налагат пренастройки, което отнема време.

– Ще попитам за източника на електроенергия. Как се осветяват подземните селища?
– С помощта на слънчевата светлина. Тя се доставя чрез специални канали и с моделиращи генератори за подземните централи. Там, с допълнителна обработка и обогатяване с Алфа енергийни импулси, се излъчва в пространството.

– В подземните градове има ли небе и слънце?
– Небето е различно, няма звезди и слънца. То е илюзорно, много чисто и е ефективен филтър, който пречиства въздуха от тежките частици на елементите, изпълващи пространството около града.
– Предполагам, че няма като нашите морета, езера и реки…
– Има водни площи, които са организирани по планов начин. Но няма соленоводни басейни. Водата е чиста, богата на положителни йони. Въздухът се създава от проводници, генериращи необходимите съставки и свързващи ги в молекули. След смесването, във въздухоцентралите, готовият въздух се изпуска в пространството чрез специално изградена мрежа, снабдена с датчици и пропускателни механизми. Енергийните мощности за тази цел се черпят от земното ядро.

– Говори се за множество златни подземни градове в България.
– Не всички подземни градове са златни. Повечето градове са изградени от цветни мраморни блокове, с богати инкрустации от злато, различни сплави и скъпоценни камъни. Във всички подземни градове има сгради или отделни части от различни кристали. Това придава изключителна красота на градовете, с много отблясъци и нюанси. Обитателите им са били от различни цивилизации – атланти, лемурийци, предишни цивилизации и инопланетяни, живели през отделните периоди от историята на земята.

– С какво са се хранили?

– Храната е различна за всяка цивилизация. Най-близка до съвременната е тази на атлантите. Много цивилизации са използвали предимно природни продукти, обработвани със специфични технологии. Облеклото е характерно за всяка отделна цивилизация – материи, апликации, аксесоари. Но не всяка цивилизация се е нуждаела от облекла. Имало е от по-старите, които не са били така плътни като материя и поради тази причина, не са използвали облекла. Имали са постоянни обвивки от различни материали, покриващи ги целите.

– Животът във всички градове е бил организиран на принципа на съвършеното държавно устройство и управление. Всеки индивид е знаел точно какви са неговите задължения в структурата на общественото устройство. Всички са били изпълнени с позитивно чувство към общото благо и развитие на обществения живот. Йерархията се е спазвала строго и никой от висшите слоеве не е злоупотребявал с властта и положението, което има. Взаимоотношенията са се базирали на взаимопомощ, толерантност и стремеж към добруването на всеки отделен индивид.

– Всяка от цивилизациите е имала собствена култура, високо развита, богата и с високи духовни ценности. Всеки град е притежавал архив, разкриващ и най-малките детайли от живота на живущите.
– А по какви подземни коридори се е стигало до тези градове?
– Имало е създадени транспортни коридори, които осигуряват безпрепятствено влизане и излизане от недрата на Земята. Там тече друго измерение…

– С други думи, тези градове днес не се намират под земята и никога ние няма да можем да ги видим.
– Входовете на подземните градове и всички богатства, пренесени в други измерения предстои да бъдат отворени и разкрити за очите на земните жители постепенно и в зависимост от съдържанието им.
– Добре казано, но кога ще се случи това? След колко хиляди години?
– Това ще се случи в зората на Новото време, предхождащо сливането на световете и отварянето на Голямата врата. Всички загадки предстоят да бъдат разгадани. Те носят в себе си важна информация, необходима за цялостното бъдеще, обхващащо сега съществуващи обекти и елементи в Кристала и извън него. Предстои да се отворят тайните подземни входове и тунели на Египетските пирамиди и Сфинкса. Там се съхранява голяма част от информацията за миналите светове и времена, както и богатството, и мъдростта на цивилизациите, допринесли за развитието на Земята в различните периоди от досегашното й съществуване. В подземните коридори, под пирамидите, се намират свещените символи и атрибути на Боговете от планетите, изграждащи Кристала. Всички лични притежания на мъдреците от планетите са съхранени в отделни килийни сейфове, изградени в основите на 3-те най-големи пирамиди.

– В подземията под Сфинкса се намират последните 2 космически кораба, с които Атлантите са пренесли необходимите им уреди, апаратури и кристални елементи, за да създадат съвършенните условия за живот на Земята. Там са и грамадните червени кристали, чрез които са захранвали обектите и центровете си за комуникация с други планети. Много са богатствата, които се намират на планетата Земя, но са останали скрити от очите на земните хора. Наближава времето за откриване на всички тях и използването им по предназначение. Великите учители ни повеляват: “Овладейте стихийните мощности на червените кристали! Те ще бъдат ваша собственост.
Няма как да знаеш, че страната Офир и Пунт, в древността е известна още и като Орфеев понт. Да, с неизвестното днес име, се е наричало малко, затворено море между сегашните Странджанско-Сакарски масиви.

– Никога не съм чувал за това море.
– Но го е имало. Преди водите да навлязат и образуват водния басейн, на това място е съществувала неголяма долина, в която е бил разположен атлантски град. Градът е служел за като разпределителен център за златните метали и произведения. Складовата база се е намирала на 2 нива под самия град и до там се е стигало през 2 широки входа – тунели. Извозването до повърхността е ставало със специални вагонетки, задвижвани от енелгоизлъчватели. Ето това са Соломоновите златни рудници.

– Как Соломоновите кораби са пристигали до този град? Нали казваш, че там тогава не е имало море? И още нещо, в Библията пише, че Офир и Пунт са доставяли маймуни, сандалово дърво…
– На територията на днешна Б-я , в годините описмащи библеските събития , е имало не само маймуни и сандалови дървета. Климатът е бил различен, природата също. Растели са палмови дървета и гори, подобни на тропическите, в които са живеели ръвове, слонове и животни, характерни за този климат. Земите ни са били райски, богати с животински и растителни видове. Релефът сащо е бил различен. В древните географски карти може да се види, че моретата в района са били свързани помежду си от дълбоки, плавателни реки, по които корабите са се придвижвали от море в море и от територия до територия.

– Но ние нямаме тези карти.
– Но ги има на много места. В подземията на атлантите, както и в подземията на първите траки. Редом с картите и съкровищата има и много предмети, доказващи това, а също произведения на изкуството и други ценности.
– Не уточни къде се е намирал подземния град, от където се е доставяло златото.

– Намира се под някогашния Орфеев понт, на север от основния Сакарски масив. Там сега растителността е гъста, все още е незаселено и природата е запазила свежестта и красотата си. Голям е този град. В него има много тайни и богатства, които един ден ще променят не само историята, но и ще допринесат за израстването на страната в културен и икономически план. Времената се сливат и моментът за това наближава.

– Този подземен град има ли връзка със златния град, в който е живял Моисей?
– Връзка има, но Моисей е живял и творил в друг град. Златният град, в който е живял Моисей се намира под земята на крайните Странджански масиви, близо до река Велека. В тази местност има подземна река, която дава част от водите на вливащата се в Черно море река Велека. Градът не е много голямо, но съхранява част от древната история не само на първите траки – българи, но и на атлантите, които са го изградили по времето на 2-та династия на средните атланти.

– Ще те помоля да ми опишеш храма на Соломон.
– В литературата има сведения за него. Но щом желаеш ще прибавя и това, което знам. Соломоновият храм представлява изключително красива от архитектурна гледна точка, постройка. Представи си ритуална зала, заобиколена с по-малки музейни помещения, където са изложени произведения на изкуството от времето на атлантите до съвремието на Соломон, донесени от различни краища на света. Под храма се намирали подземията, в които Соломон е съхранявал товарите с богатства, идващи от Офир и Пунт. Освен много злато и скъпоценности, в подземията се е намирала и голяма част от библиотеката на атлантския град, криеща много от тойните на древните. Соломоновите архиви съдържат богата информация, както за древните, така и за съвременниците на тогавашните исторически събития. Съхранени са сведения за най-важните родове и династии от нашата цивилизация.

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s